トピックス一覧

HOME > トピックス一覧 > 学生の声 > 2016留学体験記 > 米倉・カナダ 04

Japanese Conversation Club2

皆さん、こんにちは。観光学部2年の米倉遼です。
 先月に引き続き、カモソンカレッジのクラブ、Japanese Conversation Club (JCC)の紹介をさせて頂きます。このクラブは日本語を学びたい学生や日本に興味のある学生と日本人学生との異文化交流を目的としたクラブです。
 毎週金曜日に行われ、日本の映画を上映したり、カルタなど日本の遊びを体験したり、毎週様々なことを行います。
 先月にはクラブ主催で寿司パーティーが開かれました。海老、玉子、キュウリなど様々具材が用意され、寿司づくりを体験しました。味も申し分なかったようで、皆さん満足した様子でした。

As I wrote last time, at Camousen College we have a Japanese Conversation Club which is a cultural exchange club for students who are interested in Japan, or who want to learn about Japanese language or culture.
I am a member of the club and at our weekly meeting we have many kinds of activities such as watching Japanese movies, playing Japanese traditional activities, and so on.
Last month, we held "The Sushi Dinner Party". Members made sushi by themselves, with shrimp, egg, cucumber, rice, and other ingredients prepared for the event. Everyone seemed to be very satisfied with the taste of their own handmade sushi!

留学体験記

留学体験記vol.7:インタビュー
留学体験記vol.6:チャイナタウン
留学体験記vol.5:新学期が始まりました